SAGT OM LÆRERE

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

'Så gik hun i gang med at få de ting samlet op, de ting, jeg manglede fra de første fem år. 6. klasse var virkelig hård at komme igennem, men den var også meget givtig, fordi jeg opdagede, at jeg kunne lige så meget som de andre. Jeg tror helt sikkert, at det er hende, der har givet mig troen på, at jeg kunne noget'.

'Lærerne var i hvert fald personlige, og det var det, der var det vigtige. De turde være sig selv, de turde sig 'dig kan jeg li', og 'det kan jeg fordi sådan og sådan'. Det var ikke kun et spørgsmål om at være lærer og elev'.

'Han holdt forbindelsen ved lige med mig. Han kunne jo nok se, at jeg ligesom ikke havde noget at hente andre steder, så jeg så ham en del. Jeg flyttede så til Fyn, men blev ved med at holde kontakten og skrev sammen med ham til jul og påske. Ikke sådan det store, men når jeg så var i Viborg, var jeg altid lige forbi og kigge, hjemme ved køkkenbordet sammen med konen og drikke en kop kaffe. Det var altid, som om den hjemvendte datter kom, det var simpelthen herligt at komme og besøge ham'.

Fra rapport om mønsterbrydere

Powered by Labrador CMS