Vagn Elkjær Larsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med sorg, at vi fredag den 30. oktober fik at vide, at Vagn Elkjær Larsen var afgået ved døden. Vagn Elkjær Larsen er født og opvokset i Nørhus Skole. I 1957 tog han sin lærereksamen, og efter at have virket som lærer ved blandt andet Kliplev Skole blev Vagn Elkjær Larsen i 1959 ansat ved Ballum Skole, hvor han indtil sin død har virket som lærer.

Vagn Elkjær Larsen gik op i sin lærergerning med liv og sjæl, hvor elevernes ve og vel lå ham meget på sinde.

Han havde stor evne til at lære fra sig, således at eleverne fik del i den store viden og indsigt, som Vagn Elkjær Larsen var i besiddelse af.

Vagn Elkjær Larsen var som kollega meget afholdt. Han var altid villig og hjælpsom såvel på det praktiske område som på det pædagogiske.

Vagn Elkjær Larsen var et menneske, vi som kollegaer satte stor pris på, og vores tanker går i denne sorgens stund til Emma samt børn, svigerbørn og børnebørn.

Æret være Vagn Elkjær Larsens minde.

Kollegaer ved Ballum Skole