Lån til sunde skoler

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Projekt Sunde Skoler i Skive fortsætter som planlagt i 1997 med renovering af de skoler, som trænger mest. Da der ikke var penge til projektet i budgettet, valgte kommunen at låne 16 millioner kroner. Pengene er dog ikke øremærket til projektet, men 14 af de 16 millioner kroner er tiltænkt projekt Sunde Skoler.

- Kommunen har valgt at prioritere sunde skoler, fordi det er vigtigt, siger kontorchef i Skive Kommune, Tommy Bach.

- Projektet kører videre som planlagt. Skolernes problemer er delt i tre kategorier, og meningen er, at de direkte sundhedstruende af problemerne løses i 1997. Det drejer sig om fjernelse af skimmelsvampe og fjernelse af de sidste gulvtæpper. Også i år er der blevet fjernet tæpper. Desuden er der nogle af skolerne, der skal have installeret ventilation efter krav fra Arbejdstilsynet, siger Tommy Bach.

I alt indeholder projekt Sunde Skoler i Skive renoveringsarbejder for 46 millioner kroner frem til år 2000. Kommunen nedsatte i 1994 en styregruppe for projektet bestående af to skoleledere, to skolebetjente, to sikkerhedsrepræsentanter, en rengøringsassistent og en kontorchef fra skoleforvaltningen.

Powered by Labrador CMS