Debat

Læseopfordring

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

I Folkeskolen nummer 39 skrev Ib Granerud om 'fordums' læseundervisning, og jeg opfordrede i nummer 41 til, at interesserede dansklærere meldte sig til at skrive om deres læseundervisning.

Jeg kan oplyse Folkeskolens læsere om, at der er tilsagn om at fortælle om 1940'ernes, 1950'ernes og 1960'ernes læseundervisning.

For at dette lille projekt kan komme i gang, vil jeg derfor opfordre dansklærere fra de tre seneste årtier, inklusive 1990'erne, til at henvende sig og give tilsagn om at medvirke.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Beretningerne skal hverken være 'repræsentative' eller 'videnskabelige', så der må være 'yngre årgange', der har noget at berette. De kan skrive til undertegnede.

Jørgen Christian Nielsen

Pærevangen 22, 2765 Smørum