V3-URL

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvordan kan man lave en simpel www-henvisning og undgå en lang og uoverkommelig adresse? Har man egen hjemmeside, er vejen dertil ofte meget forvirrende og lang. Prøv som eksempel at besøge denne adresse http://www.llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch.co.uk/, der vel nok er en af de mere besværlige, men dog alligevel et godt eksempel på, hvor svær en adresse kan være at udtale.

Her kan vi kun anbefale at anskaffe sig en V3-URL på adressen http://come.to/. Hos V3-URL er det gratis at lave en såkaldt url-henvisning til sin egen Internetside, der således kan komme til at hedde eksempelvis come.to/ib. Ydelsen fungerer teknisk, ved at en www-server i USA oplyses om din lange og kringlede www-adresse, her erstattes den med et simpelt valgfrit kaldenavn. På fem minutter har man således skabt en simpel og hurtigere vej til sin www-side. Ydelsen er næsten gratis, man skal blot have et banner for V3-URL på en af de pågældende sider.