Vibeke Skov Christensen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Vores gode kollega på Hjortespring Skole i Herlev, Vibeke Skov Christensen, døde den 23. juli 2002 efter en lang og svær sygdomsperiode.

Som den fighter, Vibeke altid har været, har selv den svære sygdom ikke hindret hende i flere gange at vende tilbage til sit arbejde og de børn, som var så væsentlige for hende.

Vibekes engagement i børnene har altid været hendes mærkesag. Gennem hele sin skoletid har hun fungeret som klasselærer. Hendes loyalitet over for eleverne var ukrænkelig. På en yderst omsorgsfuld måde søgte hun altid at se hele barnet. Altid stille spørgsmål ved forudfattede meninger og tage børnenes parti for at yde så fair en behandling som muligt. En ildsjæl i sin kontakt med børn.

De elever, der var så heldige at blive undervist af Vibeke, har udtrykt følgende: 'Vibeke var bare en fed lærer'. Som dansklærer var hun aldrig bange for at bringe tabubelagte emner til torvs i klassen. Hun var altid villig til at lytte til forskellige synspunkter og meget åben over for nye udfordringer. Hun evnede at give rum og tryghed til alle elever i en klasse.

På Hjortespring Skole har vi mistet en god kollega. Et samarbejde med Vibeke var præget af hjertelighed og varme. Altid hjælpsom og imødekommende. Ikke blot i omgangen med børn, men også med kolleger, var Vibeke omsorgsfuld og favnende.

Vore tanker går til Hans, Jens, Susanne og resten af Vibekes familie.

Æret være hendes minde.

Kolleger på Hjortespring Skole

Herlev

Powered by Labrador CMS