Børnekulturmesse i Øksnehallen

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Musik, dans, billeder, teater, film og meget, meget mere kan man finde i det ambitiøse program for børnekulturmessen. Her er alt og alle, som kan noget - og vil noget - inden for børnekulturens område, samlet. Ydermere har arrangørerne inviteret en stor del af de voksne, der kan fortælle historier, tænke tanker, skabe visioner, skabe rammer, beslutte og give penge til børnekulturen, til at komme og deltage i seminarer, debatter og paneler.

Det er Byens Børn, der sammen med Københavns Kommune og en bred vifte af børnekulturarrangører i Københavns-området står bag børnekulturmessen, der har fået navnet 'Børnekulturen på himmelfart'. Intentionen er at sætte fokus på børnekulturens mangfoldighed under det danske formandskab i EU.

Børnekulturmessen løber af stablen i weekenden 5.-7. september i Øksnehallen på Halmtorvet i København. Se mere på www.byensboern.dk

Powered by Labrador CMS