Jens Ove Hansen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mandag den 30. juli modtog vi den sørgelige meddelelse, at Jens Ove Hansen var død efter kort tids sygdom.

Jens Ove blev ansat på Aakjærskolen i Skive den 1. august 1977 og har i de forgangne år bestridt adskillige af skolens arbejdsopgaver.

Han var i en periode lærerrådsformand og var i 1986 konstitueret som viceinspektør. Senere blev han valgt som tillidsrepræsentant, en post, som han var meget glad for, og som han bestred med stor dygtighed i cirka ti år.

Samarbejdsudvalg, sikkerhedsgruppe, pædagogisk udvalg og skolebestyrelse optog også Jens Ove. Han kunne lide disse arbejdsopgaver, som bragte ham tæt på beslutningsprocesserne på skolen.

Elevrådsarbejdet havde også hans interesse. Han var god til at lytte til eleverne og til at hjælpe dem med arbejdet.

I mange år stod han for skolens bod. Han glemte aldrig sin tid som kommis og syntes, at arbejdet med boden lugtede lidt af det handelsliv, han så godt kunne lide.

Jens Ove underviste helst i de ældste klasser, og hans favoritfag var dansk, historie og samfundsfag. Han havde en god fornemmelse for omgangen med eleverne, som også satte stor pris på ham. Han var en dygtig lærer, som kunne forene venlighed, humor og bestemthed.

Vi vil savne ham i frokostpauserne og ved de kollegiale sammenkomster, hvor han altid var med til at skabe en god og hyggelig stemning.

Jens Oves navn vil blive nævnt mange år endnu på Aakjærskolen. Elever og kolleger vil med glæde mindes det, Jens Ove gav os.

Vi sender vore varmeste tanker til de efterladte.

Æret være Jens Oves minde.

Ove Jensen

skoleinspektør