Jørgen Hingeberg

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med sorg, kredsstyrelsen i Ribe-Malt Lærerkreds modtog budskabet om, at Jørgen Hingeberg pludseligt var død tirsdag den 10. juni 2003.

Jørgen var i mere end 20 år engageret i kredsarbejdet i Ribe-Malt Lærerkreds, de 15 år som kredsformand. Formandsjobbet tog det meste af Jørgens tid. Han var dybt engageret i arbejdet og gjorde sig mange tanker om, hvorvidt det var til gavn og glæde for medlemmerne. Medlemmernes ve og vel lå ham stærkt på sinde. Jørgen kunne ikke acceptere, at kommuner eller andre bøjede regler og aftaler. Man holdt, hvad man lovede.

Jørgen nægtede at være kredsformand på fuld tid. Han ønskede at bevare tilknytningen til kollegerne og undervisning på Vittenbergskolen i Ribe.

Mange har draget nytte af Jørgens gode og solide arbejdskraft.

Jørgen var et glad, loyalt og sensibelt menneske.

Han havde set frem til sit otium, der skulle nydes sammen med Grethe. 11 måneder varede det.

På kredsstyrelsens vegne vil jeg udtrykke vores dybeste medfølelese med de efterladte. Vore tanker går især til Grethe, der alt for tidligt har mistet sin livsledsager.

Æret være Jørgens minde.

På kredsstyrelsens vegne

Karin Frischmuth