Birgit Mazanti Søbye

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med dyb sorg, at vi på Sanderumskolen i Odense den 20. marts om morgenen modtog budskabet om lærer Birgit Mazanti Søbyes død. Birgit havde været syg de sidste måneder, men ingen her havde forestillet sig, at hendes sygdom ville udvikle sig så hastigt.

Birgit, der har været ansat på Sanderumskolen siden august 1975, har ved sit venlige og hjælpsomme væsen været en afholdt og respekteret kollega, der har haft en god kontakt til alle personalegrupper.

Birgit har været en meget pligtopfyldende lærer, der har arbejdet omhyggeligt og grundigt med sine fagområder. Dertil har hun arbejdet med stor faglighed - ikke mindst i faget matematik, hvor hun til det sidste har været meget aktiv i den nye udvikling, som faget gennemgår i disse år.

Birgit har altid udvist en stor omsorg og interesse for sine elever. Ikke blot ved at de fik en solid faglig ballast, men det lå hende også på sinde, at de fik gode kunstneriske oplevelser samt en god trivsel.

Birgit M. Søbye vil blive savnet på Sanderumskolen.

I disse svære dage går vore tanker også til hendes mand, Jens, der har mistet en kærlig kone, og den øvrige familie, der har mistet en omsorgsfuld mor, svigermor og farmor.

Æret være Birgit M. Søbyes minde.

På personalets vegne

Jørgen Mandrup Pedersen