Aase Olesen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var med stor sorg, at vi på Givskud Skole den 28. marts modtog meddelelsen om, at vor afholdte kollega Aase Olesen den foregående nat var afgået ved døden efter længere tids sygdom.

Aase blev kun 53 år.

På Givskud Skole vil vi alle mindes Aase som en god kollega, der satte det kollegiale fællesskab højt. Aase var altid blandt initiativtagerne, når skolens medarbejdere skulle mødes i festligt lag. På lærerværelset lyste hun op med sit glade smil, lyse sind og gode humør.

Aase var glad for sit arbejde som lærer, og hun var gennem de snart 32 år, hun var ansat på Givskud Skole, en højt værdsat lærer, der gennem sin faglige dygtighed opnåede gode resultater. I sin undervisning havde hun altid tanke for de svage elever, og Aase var for sine elever en god støtte både fagligt og socialt, og hos dem vil hun efterlade et stort savn.

Udgangspunktet for alt, hvad Aase lavede, havde rod i familie, hjem og traditioner. Det var også her, hun i stort omfang hentede støtte til sin gerning som lærer.

Ved hendes bortgang føler vi alle et stort savn, og vore tanker går til hendes nærmeste.

Æret være Aases minde.

Kolleger ved Givskud Skole