Økologisk påskespøg

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Livet er for kort til at spise dårlig chokolade og slik ...

Det er den enkle baggrund for, at Mølle Skovly i Skals i Nordjylland i 1983 begyndte fremstillingen af verdens første økologiske chokoladekonfekt. Det er blevet til flere internationale hæderspriser for marcipan og chokolade. Nu indbyder Mølle Skovly og Folkeskolen læserne til en konkurrence, hvis vindere får lov at smage Mølle Skovlys påskebrød eller påskehjerter - rene lækkerier.

Deltagerne i lodtrækningen er læsere, der har tilmeldt sig www.folkeskolen.dk's nyhedsmailservice. Opret dig som bruger af www.folkeskolen.dk og tilmeld dig mails med nyheder og artikler om de emner, der interesserer dig, og få en smagsprøve på folkeskolen.dk's daglige nyheder om skolepolitik, pædagogik, DLF, løn og læreruddannelse - og måske også chancen for at smage god chokolade uden sminke.