Poul Jørgen Madsen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Forhenværende viceskoleinspektør ved Kibæk Skole Poul Jørgen Madsen døde 31. december 1999.

Poul Jørgen Madsen var uddannet lærer fra Jelling Statsseminarium i 1960. Fra 1960-1969 var han ansat som lærer på Rask Mølle Skole. I 1969 blev Poul Jørgen Madsen ansat som lærer ved Kibæk Skole, hvor han allerede i 1970 blev viceskoleinspektør.

Allerede i de første år af sin ansættelse som viceskoleinspektør gjorde Poul et stort arbejde for, at skolen forblev at være en fuldt udbygget skole med elever til og med 10. klasse.

Poul Madsen underviste i næste alle skolens fag lige fra dansk, historie, tysk til sløjd og motorlære. Specielt litteraturundervisningen optog ham.

Poul Madsen var meget glad for børn, og han havde en fortrolighed med børnene. En af de største glæder for ham i skolen var, når han i vikartimer satte sig til at læse eventyr for børnene, og at hygge sig med dem.

Poul Madsen var i det hele taget glad for Kibæk Skole og for, hvad der rørte sig der. Han var altid parat til at tage en snak med kollegerne som venner og ligemænd, når han traf dem i frikvartererne eller uden for skolen.

I de sidste år, han virkede på skolen, blev han ramt af sygdom, der bevirkede, at han måtte gå på pension i 1994.

Poul Madsen blev 65 år.

Æret være Poul Madsens minde.

Kibæk Skole