Jørgen Endersen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Mandag den 24. januar 2000 gik flaget på halv på Charlotteskolen, da vi fik meddelelse om, at vores kollega Jørgen Endersen var død lørdag den 22. januar 2000.

Jørgen Endersen kom til Charlotteskolen i Høje-Taastrup Kommune den 1. august 1978 efter at have været lærer i Ballerup Kommune i en årrække.

Vi lærte hurtigt Jørgen at kende som en dygtig og loyal kollega, der deltog aktivt i skolens liv og tilførte skolen mange menneskelige og faglige ressourcer.

Jørgens interesser på Charlotteskolen centrerede sig i starten specielt om fysik/kemi og matematikundervisningen.

Senere lå hovedvægten på skolens specialklasserække, hvor han udførte et stort engageret arbejde til gavn for elever og forældre. Ligeledes havde sløjdundervisningen hans store interesse.

Det var kendetegnende for Jørgen, at i alt, hvad han foretog sig på skolen, var det præget af faglig dygtighed og fagligt engagement.

Jørgen havde håbet, at hans sidste aktive år på Charlotteskolen skulle gå med at afslutte hans specialklasse, men desværre blev Jørgen for et år siden ramt af en alvorlig kræftsygdom.

Jørgen kæmpede hårdt, men sygdommen fik alligevel overtaget og stoppede Jørgens virke.

Vi sender de varmeste tanker til Jørgens efterladte.

Æret være Jørgens minde.

Kollegerne ved Charlotteskolen