Ny departementschef

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Den 17. februar tiltræder den 48-årige Henrik Nepper-Christensen som ny departementschef i Undervisningsministeriet og bliver dermed afløser for Inge Thygesen.

Henrik Nepper-Christensen er uddannet cand.polit. og kommer fra en stilling som afdelingschef i Arbejdsministeriet. Han har også været aktiv i fagligt arbejde og blev i 1992 valgt som forbundsformand for Danmarks Jurist- og Økonomforbund.

- Vi har i Nepper-Christensen fået en vidt favnende embedsmand, der kan fastlægge mål, styring og kompetence på store politiske områder. Han er manden, der kan være med til at skabe begejstring og engagement i ministeriet, så alle yder deres bedste, når vi skal have revideret vores uddannelsessystem, så det passer til det 21. århundrede, siger undervisningsminister Ole Vig Jensen i en pressemeddelelse.