Ole Steengaard

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ole Steengaard døde søndag den 24. januar efter fire måneders sygdom. Fra september måned vidste vi, at Oles sygdom var alvorlig, men det kom som et chok for os, da vi modtog meddelelsen om hans død.

Det er med en underlig tom fornemmelse, at vi nu må konstatere, at Ole ikke er mere, og at vi har mistet en kær kollega.

Ole var med som lærer fra Strandskolens start i 1966 og havde en bred faglig spændvidde, men det var især fysik og matematik, der havde hans store interesse.

I 1971 blev han skolebibliotekar, og i 1988 blev han lejrskoleleder og fik det administrative ansvar for lejrskolerne Donnemose og Hulemosegård. Arrangementer omkring lejrskoler og lejrskolelivet havde hans store bevågenhed. Kolleger og elever, der har deltaget i rejser sammen med Ole, har haft uforglemmelige oplevelser, der var præget af hans gode humør og store engagement.

Ole var i hele sin færden og i sit skoleliv et særdeles redeligt menneske. Når han brændte for en sag, sparede han ikke sig selv, men udførte den med stor ildhu og altid helt ud i detaljen.

Ole vil blive stærkt savnet af kolleger og venner, men ikke mindst af sin kone Kisser, børn, svigerbørn og barnebarn. Vores tanker går til dem i den kommende svære tid.

Kollegerne

Strandskolen, Karlslunde