Kampagnen ruller

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

De seneste to uger har busser over hele landet kørt rundt med en reklame fra Danmarks Lærerforening på den ene side. Således har man på hver femte københavnske bybus kunnet se en streamer fra foreningens mediekampagne. I alt har 1.000 busser haft et kampagneslogan klistret på siden, oplyser reklamebureauet Grey, der står for DLF's mediekampagne.

Aalborg Lærerforening har i forbindelse med kampagnen fået trykt 10.000 postkort, som er sendt ud til medlemmerne og delt ud på cafeer og biblioteker. Bag på kortet er trykt otte forskellige slogans, som er forfattet af Einar Olesen, der er lærer på Sofiendalskolen i Aalborg. De lyder blandt andet som følger:

'Der bli'r trængsel i skolens fag. Seksualoplysning gives i lag'.

'Når man forbereder sig grundigt og længe, koster det naturligvis penge'.

'I forældre vil vel klage, når lærerne ikke får tid til de svage?'

Postkortene vil desuden blive delt ud til Aalborg Lærerforenings arrangementer, for eksempel den 10. februar, hvor foreningen inviterer lærere, forældre og byråd indenfor til en debat om folkeskolen.

Powered by Labrador CMS