Debat

Kritik af artikel i Folkeskolen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Jeg ønsker med dette indlæg at kommentere jeres artikel angående Iben Bjergbæk i Folkeskolen nummer 22/2012.

Jeg er blevet svinet til og skrevet usandt om. Det er efter min mening ikke i orden at skrive sådanne usandheder. Men I er åbenbart blevet informeret forkert. Jeg hverken kan eller vil bare lade stå til længere.

Jeg er Ibens far og har fælles forældremyndighed over hende. Jeg har aldrig meldt ud, at der ikke er plads til Iben i mit liv, tværtimod. Det er Ibens mor, der gang på gang har sagt: »Jeg synes, vi skal stoppe samværet!«

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Vi har altid villet Iben, men har aldrig fået lov af hendes mor. Iben har hos os en halvlillesøster, som Iben var rigtig glad for, men dette forhold har Ibens mor valgt ikke skal plejes. Vi mener, der er synd, at Iben ikke må have lov til at have søskende, det er bare en af de goder, hendes mor fratager hende.

Jeg er ikke ekspert i børneopdragelse, men jeg har valgt ud fra min overbevisning, at jeg ikke vil slås med Ibens mor. Jeg mener ikke, at jeg skal hive i den ene arm af Iben, og Karina skal hive i den anden. Jeg har derfor sagt til Iben flere gange, at vores dør altid vil stå åben for hende, og dette står jeg ved!

Powered by Labrador CMS