Debat

Undersøgelse af integration af iPads i folkeskolen

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hej Folkeskolen.dk

Jeg er en dansk studerende på et amerikansk univeristet, North Carolina State University, som er i gang med at lave et projekt omkring den danske integration af iPads i undervisningen. I projektet undersøger jeg folkeskolelæreres vaner og tanker omkring iPad'en for at sammenligne besvarelse med tilsvarrende amerikanske folkeskolelærere.

I den forbindelse har jeg lavet dansk version af spørgeskemaet, som jeg har håber nogle af jer kunne have lyst til at besvare. Det tager ca. 5-10 min (7 minutter er gennemsnittet), og det er fuldkommen anonnymt. Det ville hjælpe mig utroligt meget, hvis nogle af jer kunne tage er den tid og svare spørgeskemaet. Eneste krav er, at man har adgang til iPads eller tablets på den skole man underviser.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Spørgeskemaet kan tages her: 

https://ncsu.qualtrics.com//SE/?SID=SV_868x8prBrSbWVWl

Hvis der er nogle spørgsmål besvarer jeg dem gerne.

Bedste hilsner 

Anton Ørskov Ipsen

North Carolina State University.