Fælles erklæring om fremtidens velfærd

Regeringen, KL, Danske Regioner, FTF, LO og Akademikerne har i dag offentliggjort en erklæring om, at alle arbejder i samme retning for en god offentlig sektor. "Den fælles erklæring er et vigtigt signal om, at der ikke findes quick-fixes: Udviklingen af den offentlige sektor er noget, vi skal samarbejde om. Næste skridt bliver at sikre opfølgning på de valgte indikatorer", siger Bente Sorgenfrey, formand for FTF, der bl.a. repræsenterer lærerne.

Parterne er enige om fire nationale mål:: 1. Borgerne skal mødes af en sammenhængende offentlig sektor 2. Mere frihed og tid til velfærd 3. Danmark skal have en offentlig sektor, der sikrer velfærd af højeste kvalitet 4. Attraktive offentlige arbejdspladser med tillid til fagligheden og borgeren i centrum

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

FTF.dk: Bred enighed om nationale mål for den offentlige sektor