Debat

Se Pia Olsen Dyhrs brandtale om Muhammedtegningerne i undervisningen

På SF's landsmøde 11. september talte Pia Olsen Dyhr blandt andet om Muhammedtegningerne og voldsmandens veto. Se og hør hendes stærke tale her.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Få timer inden Pia Olsen Dyhr holdt sin tale på SF's landsmøde 11. september 2021, bragte Altinget en artikel om SF's forslag om nyt undervisningsmateriale om Muhammedkrisen, som skal indeholde både tegninger og ledsagende tekster. Her kommer et uddrag fra artiklen:

-

Skal det være obligatorisk at bruge materialet i undervisningen?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

”Jeg kommer ikke til at bestemme, hvad der skal undervises om ude i det enkelte klasselokale. Men der skal ligge et materiale, så lærerne har noget at støtte sig op af. Når materialet er der på forhånd, bliver det ikke kun den enkelte lærers ansvar. Så er det os, der har taget ansvaret for, at det er bragt ind i klasselokalet,” siger Pia Olsen Dyhr.

https://www.altinget.dk/artikel/sf-formanden-undervisningsmateriale-om-muhammed-krisen-skal-ogsaa-indeholde-tegninger

-

Nedenfor kan man se og høre den relevante sekvens fra Pia Olsen Dyhrs landsmødetale om Muhammedtegningerne og voldsmandens veto. Videoen er 8 minutter lang.

Gruppen Paty skriver på Facebook:

"NB: Bær over med, at der er en teknisk fejl i begyndelsen af videoen, hvor billedet forsvinder. Det er væk i cirka et minut, og så bliver billedet normalt igen."

En udskrift af talen kan læses her:

https://www.facebook.com/gruppen.paty/posts/331474885426252

Powered by Labrador CMS