Parterne har netop forladt Forligsinstitutionen for at sove. De mødes igen kl. 10.
Parterne har netop forladt Forligsinstitutionen for at sove. De mødes igen kl. 10.

Forhandlerne tager en sovepause til kl. 10

Efter endnu en lang nat har topforhandlerne netop forladt Forligsinstitutionen, fortsat uden en aftale. Parterne mødes igen klokken 10.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Lidt før klokken fem søndag morgen forlod topforhandlerne Forligsinstitutionen, hvor de har forhandlet siden fredag formiddag. Ligesom i går nat er forhandlerne blevet bevilget en pause til at få et par timers søvn.

Hverken lærerformand Anders Bondo Christensen eller andre topforhandlere havde kommentarer til dagens forhandlinger. De skyndte sig alle ud af døren for at nå hjem og sove.

Lønmodtagernes og arbejdsgivernes forhandlere på både det statslige, kommunale og regionale område har siddet i møde siden klokken 10 fredag formiddag, kun afbrudt af et par timers søvn tidligt lørdag morgen. Og her søndag morgen er der fortsat ikke et gennembrud på nogle af de tre områder.

Siden middag har forhandlingerne på de tre områder kørt sideløbende ved tre forskellige forhandlingsborde, hvor det fortsat er de tre store knaster, der splitter parterne: lønudviklingen, den arbejdsgiverbetalte spisepause og lærernes arbejdstid.

Chefforhandleren for de regionalt ansatte, Dansk Sygeplejerråds formand Grete Christensen, fortalte på vej ud ad døren fra Forligsinstitutionen, at parterne genoptager forhandlingerne søndag klokken 10.

Powered by Labrador CMS