Debat

Er det bare mig, som mangler erfaring??

Jobsøgende, som bare vil have job som lærer

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Afslag på afslag på afslag.. sådan har det nu været siden foråret 17, og hver gang med den samme begrundelse: "Du er oppe mod et stærkt felt." Eller sagt på almindelig dansk, vi har valgt en med mere erfaring. Den sætning hænger bare ved, og jeg er efterhånden en smule træt af den - for at være helt ærlig. For hvordan er det lige man skaffer sig den efterspurgte erfaring, hvis ingen giver en muligheden for at vise, hvad man kan og hvem man er?

Problemet for andre jobsøgende lærere er måske, at de ikke kommer til samtaler. Det gør jeg. Jeg får ros for CV og ansøgningerne ofte OG samtalerne. Så det er ikke deri problemet ligger. Næ nej, det er og bliver den erfaring. Og det er egentlig ikke fordi jeg ikke har erfaring - jeg har i næsten 5 år undervist som vikar (det giver da noget erfaring) og efterfølgende 2 år som lærer efter endt uddannelse på nogle forskellige skoler. Jeg synes, jeg har meget at byde på og er frisk på at kaste mig ud i tingene. Jeg ved godt, hvor mine begrænsninger er, og hvilke styrker jeg har. Jeg vil bare gerne have jobbet som lærer, for det er det jeg brænder for. Jeg vil finde det sted, hvor jeg kan se mig selv arbejde i fremtiden. STEDET! Men hvordan gør man dog det uden nok erfaring?

Jeg spørger bare..

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget