Pensionisterne skal huskes

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Neel Eriksen, pensionist, sagde, at det var dejligt at se, at DLF tager fat på Udviklingsrapporten.

'Vi må som tjenestemandspensionister forlange ikke at blive glemt. Så stem ja til forslaget til kongresvedtagelse', sagde hun. Og kongressen stemte for forslaget.

Vedtagelse: Pensionistpolitik

På baggrund af Udviklingsprojektets slutrapport forpligtes kredse og hovedstyrelse på at videreudvikle en politik, der med inddragelse af fraktion 4's medlemmer som en resurse understøtter fraktionens medlemmer fagligt, socialt og kulturelt.

Politikken skal inddrage aspekterne vedrørende ændret alderssammensætning i fraktionen samt følgevirkningerne af, at der på længere sigt sker en forskydning mellem tjenestemandspensionister og overenskomstpensionister.

Hovedstyrelsen fremlægger på den ordinære kongres i 2003 forslag til indarbejdelse af pensionistpolitikken i foreningens Princip-og Arbejdsprogram.