På dagens stormøde var fokus på de lærere, der har deres hverdag på landets folkeskoler. Her er det lærere fra Ikast-Brande Kommune der får besøg af DLF-formand Anders Bondo Christensen.

Stormøde: "Omsorg kommer ikke længere i første række. Det gør pengene"

Over 900 lærere har i dag deltaget i fagbevægelsens velfærdsstormøde. Sammen med tillidsrepræsentanter fra andre sektorer vil de til kamp mod nedskæringer, ulighed og skattelettelser. Lærerne oplever, at økonomien sætter grænser for god undervisning.

Publiceret
Nicolai Madsen er lærer på Barrit Skole, og sammen med kollegaerne fra Hedensted Kommune diskuterede han i dag, hvordan velfærdsnedskæringerne påvirker hverdagen som lærer.
Ved over 300 borde diskuterede lærere, pædagoger, elektrikere og andre offentligt og private ansatte, hvordan de i deres egen kommune kan sætte fokus på velfærdsnedskæringerne.
De 900 lærere var alle iført "Danmark for Velfærd"-trøjen med DLF's logo på ryggen. De var nemme at spotte til stormødet. Her er det DLF-formand Anders Bondo Christensen, der også er trukket i dagens uniform.
Med 97 procent at stemmerne bag resolutionen, indkalder fagbevægelsen nu til Velfærdens dag d. 7. november.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.