Valg til Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse

For perioden 1. januar 2016 til 31. december 2019.

Hovedstyrelsesvalget blandtpensionister med flere

Valggruppe II, der består af pensionerede medlemmer og medlemmerpå efterløn, kan vælge ét medlem af hovedstyrelsen. Ved fristensudløb mandag den 16. november 2015 klokken 16.00 var der netopindkommet ét gyldigt kandidatforslag. Der afholdes derfor ikkeafstemning i valggruppe II, jævnfør vedtægternes paragraf 28,stykke 1. Birgit Bruun, Roskilde, er herefter valgt tilhovedstyrelsen for perioden 1. januar 2016 til 31. december 2019.Birgit Bruuns 1.-suppleant er Børge Pedersen, København, og2.-suppleanten er Monika Stabel Nielsen, Ulfborg.

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der afholdes valg til Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse. Valggruppe I skal vælge 18 hovedstyrelsesmedlemmer. Da der ved fristens udløb kun var indkommet ét kandidatforslag fra valggruppe II - pensionister og efterlønsmodtagere - og der her kun skulle vælges ét hovedstyrelsesmedlem, afholdes der ikke valg i denne valggruppe.

Hvem har stemmeret?

Valgruppe I består af medlemmer i fraktion 1 og 2 samt enkelte medlemmer i fraktion 3.

Fraktion 1:

Lærere, psykologer og konsulenter uden ledelsesfunktioner med flere.

Fraktion 2:

Børnehaveklasseledere.

Fraktion 3:

Kun de ledere, der ikke er medlemmer af Skolelederforeningen.

Medlemmer af Lærerstuderendes Landskreds og medlemmer af Skolelederforeningen har ikke stemmeret til hovedstyrelsesvalget. Disse grupper er på anden måde repræsenteret i hovedstyrelsen. Særlige medlemmer (fraktion 6) har ikke stemmeret.

Sådan stemmer du

Der åbnes for afstemningen torsdag den 19. november 2015 klokken 9.00. Stemmeafgivningen foregår elektronisk via foreningens hjemmeside, www.dlf.org - »Hovedstyrelsesvalg 2015«. Du skal bruge dit NemID eller din pinkode til at logge ind til afstemningen.

Der skal vælges 18 medlemmer til hovedstyrelsen. Hvert stemmeberettiget medlem råder over 18 stemmer, der kan gives til én kandidat eller fordeles på flere kandidater.

På Folkeskolens hjemmeside, www.folkeskolen.dk, kan du læse om kandidaterne, ligesom du kan stille spørgsmål og debattere med dem.

Spørgsmål om valget

Har du problemer med at stemme eller spørgsmål til valghandlingen i øvrigt, kan du på hverdage mellem klokken 8.30 og 16.00 kontakte foreningen på telefon 33 69 63 00 og i weekender mellem klokken 10.00 og 16.00 på telefon 33 69 62 28. Du er også velkommen til at sende en mail til dlf@dlf.org