Syv sydjyske lærerkredse bakker op om Lars Buur Holmboes kandidatur til hovedstyrelsesvalget i marts.
Syv sydjyske lærerkredse bakker op om Lars Buur Holmboes kandidatur til hovedstyrelsesvalget i marts.

Sydjysk kandidat til ledig plads i Lærerforeningens top

Lars Buur Holmboe, lærer, kredsstyrelsesmedlem og uddannet meningsdanner fra Vejle, har besluttet at stille op, når Lærerforeningens medlemmer om kort tid skal til valg for at få besat en ledig plads i hovedstyrelsen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Det har været længe undervejs, og på den tid har jeg mødt en masse gode mennesker, som har stillet sig bag mig som kandidat. Det er jeg uendeligt taknemmelig for. Det placerer samtidig et stort ansvar på mine skuldre for, at jeg knokler for at blive det bedste hovedstyrelsesmedlem, jeg kan blive", skriver Lars Buur Holmboe på Facebook.

Lars Holmboe, der er medlem af Vejle Lærerkreds' styrelse og tidligere har siddet i lærernes arbejdstidskommission, stillede også op til det ordinære valg i 2019. Her fik han 20.-flest stemmer, og kun de 18 med flest stemmer blev valgt ind.

Der er mange kampe, der skal kæmpes for lærerne i Danmark i den tid, vi står foran, skriver Lars Holmboe om sin beslutning om at stille op.

"En 'corona-overenskomst' skal foldes ud, så den giver mest muligt godt til lærerne, og arbejdstidsaftalen skal forbedres fremadrettet, så lærerne i endnu højere grad får sammenhæng mellem opgaver og tid. Samtidig vil jeg gerne gå forrest i det nye samarbejde mellem lærerne og vores arbejdsgivere, som lige nu tager sine første spæde skridt".

"Den vej skal vi turde gå ad! På den vej ligger nemlig indflydelse båret af stærke tillidsrepræsentanter, som skal uddannes og udstyres med det, der skal til, så de kan bruge deres nye, centrale position til at skaffe bedre forhold også helt ude på den enkelte skole. Det er fagforeningsstyrke".

En stribe sydjyske lærerkredse bakker Lars Buur Holmboes kandidatur op - Tønder, Sønderborg, Sydslesvig, Aabenraa, Haderslev, Kolding og Vejle. 

Også lærer og kredsstyrelsesmedlem i Albertslund Pia Henriksen og foramnd for Børnehaveklasseforeningen Pia Jessen stiller op tol valget, som finder sted elektronisk i marts. Læs mere i Folkeskolen nr. 4. som udkommer 25. februar og følg valgkampen på folkeskolen.dk/hovedstyrelsesvalg

Læs mere

Lars Søltoft Buur Holmboe på Facebook

Powered by Labrador CMS