Debat

Stem på Lars Holmboe

Kontakten til og fra hovedstyrelsen er afgørende for de forpligtende kredssamarbejder, for lærerkredsene og dermed for sammenhængskraften i foreningen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Ved det kommende suppleringsvalg kan vi jo godt endnu en gang lade som om geografi ikke spiller nogen rolle. For de kredse og forpligtende kredssamarbejder der har sikret sig repræsentation i hovedstyrelsen, er det jo en vældig behagelig luksus. For de sønderjyske kredse er det en katastrofe. Vi har nemlig gennem en længere periode oplevet hvad det vil sige, ikke at have den faste kontakt ind i og ud af hovedstyrelsen. 

Da valget blev udskrevet tog Lars Holmboe øjeblikkeligt kontakt til de sønderjyske kredsformænd og foreslog et samarbejde. Vi har haft drøftelser med Lars og kan på den baggrund varmt anbefale hans kandidatur. Han har de faglige forudsætninger for at blive et stort aktiv for hovedstyrelsen og Danmarks Lærerforening og dermed for medlemmerne ikke bare i Sønderjylland. Derfor stem på Lars Holmboe.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Powered by Labrador CMS