Andre har før mig kandideret og tabt et valg for så at stille op igen på et senere tidspunkt. Det kan jeg godt love heroppefra vil ske igen, sagde Morten Refskov.
Andre har før mig kandideret og tabt et valg for så at stille op igen på et senere tidspunkt. Det kan jeg godt love heroppefra vil ske igen, sagde Morten Refskov.

Morten Refskov: Jeg vender tilbage

Morten Refskov måtte se sig slået af Dorte Lange i valget til næstformand for Danmarks Lærerforening de næste fire år. Han lover dog, det ikke var sidste gang, han stillede op.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Det var en tydeligt skuffet Morten Refskov, der talte til Danmarks Lærerforenings kongres, efter resultatet af næstformandsvalget var blevet læst op. Dorte Lange blev genvalgt med 163 stemmer mod Refskovs 130.

Den slagne kandidat startede med at takke Dorte Lange for en god valgkamp og udtrykke respekt for kongressens beslutning.

"Der er ingen tvivl om, at jeg havde ønsket et andet resultat og troede på, at det ville være bedre for foreningen. Men flertallet bestemmer. Det jeg jeg respekt for", lød det fra Morten Refskov, der derefter slog fast, at det ikke blev hans sidste valgkamp i DLF-regi.

"Andre har før mig kandideret og tabt et valg for så at stille op igen på et senere tidspunkt. Det kan jeg godt love heroppefra vil ske igen", sagde han, inden han bekendtgjorde, at han genopstiller til Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse.

"Vi må have samlet op på den splittelse, der er kommet som følge af valgkampen. Det vil jeg tage min del af ansvaret for. Tak til alle for engagementet og alle dem, der valgte at stemme på mig".

Dorte Lange fortsætter som næstformand i DLF

Powered by Labrador CMS