»Vi er nødt til at komme videre«

Rikke Harboe Jensen, delegeret og formand for Favrskov Lærerforening

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

»Jeg tænker umiddelbart, at det er dejligt at høre en minister, der vel nærmest officielt undskylder for, hvad der skete i 2013 - og som også siger, at hun er klar over, at en undskyldning ikke er nok, for der skal handling til«.

Men det lader til, at nogle af dine lærerkolleger stadig ikke er tilfredse?

»Jo, men vi er nødt til at komme videre. Vi har jo også en folkeskole, der skal drives, og vi kan ikke drive god folkeskole, hvis vi bliver ved med at være sure. Jeg ved ikke, om man ligefrem skal tilgive, men vi skal i hvert fald videre. Så jeg var glad for budskabet fra ministeren. Nu har hun sagt, at hun vil sætte handling bag ordene, og det glæder jeg mig til at følge. Jeg er også helt enig med hende i, at det er inklusionsområdet, der presser allermest, både i kommunerne og ude i klasselokalerne. Det er meget vigtigt at få gjort noget ved - og det er godt fanget af hende.

I det hele taget tror jeg på, at vi kan få et godt samarbejde op at stå. Ministeren rækker hånden ud til samarbejde, og Lærerforeningen rækker hånden ud - så jeg tror, vi kan komme rigtig langt. Jeg er fortrøstningsfuld«.

Powered by Labrador CMS