»Jeg tror, der er håb for folkeskolen«

Dennis Thomsen, delegeret og kasserer i Himmerlands Lærerkreds:

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Rosenkrantz-Theil: "Nu skal vi have elefanten ud af rummet"

»Det var godt, at hun selv tog fat på elefanten i rummet, hvor hun selvfølgelig henviser til 2013. Det var modigt og flot. På forhånd havde jeg nok forestillet mig, at hun ville være knap så direkte i sine formuleringer, og at vi ville have fået flere politikersvar. Jeg kan godt lide, at hun ikke laver om på sin facon, fordi hun er blevet minister - det er flot og vidner om noget integritet. Jeg tror, hun får bifald for at virke så ærlig og oprigtig«.

Tror du, at alle dine lærerkolleger er enige med dig?

»Selvfølgelig har man den dér kerne ude på lærerværelserne, som sidder ovre i det, vi kalder det brune hjørne, og er sur med sur på. Men vi er jo også nødt til at komme videre. Og hvis vi som forening og profession vil tages alvorligt og inviteres med til bords, så er vi nødt til at være positive, når nogen siger, at de vil trække i en anden retning - så må vi vælge at tro på det. Og jeg tror, at der er håb for folkeskolen.

Jeg tror også, at de fleste lærere derude kan følge ministeren, når hun peger på de tre sten i rygsækken. Hun rammer plet med de nationale test, og hun har ret i, at der er store problemer med inklusionen, der er totalt underfinansieret«.

Kritik af klapperi

 

Powered by Labrador CMS