Det bliver udeskole, når eleverne i 5.-8. klasse møder frem til skolen en gang om ugen. Det samme gælder 9.-klasserne i hovedstadsområdet.
Det bliver udeskole, når eleverne i 5.-8. klasse møder frem til skolen en gang om ugen. Det samme gælder 9.-klasserne i hovedstadsområdet.

Genåbningsaftale: Hovedstadens 9.-klasser må kun komme i skole en dag om ugen

Den regionale genåbning af skolerne fortsætter, har regeringen aftalt med SF, Radikale Venstre og Enhedslisten. Det betyder én skoledag om ugen for 5.-8. klasse, og 9.-klasserne kan komme tilbage med 50 procents fremmøde over alt undtagen i hovedstadsområdet, Øst- og Nordsjælland.

Publiceret Senest opdateret

I disse kommuner kommerafgangsklasserne ikke tilbage i skole

Tilføjet kl. 19:48:

Det er i hovedstadsområdet samt på Øst- og Nordsjælland, atafgangseleverne ikke kommer tilbage hver anden uge, men kun en dagom ugen udendørs. Det gælder følgende kommuner: 

HOVEDSTADSOMRÅDET: København, Frederiksberg,Dragør, Tårnby, Albertslund, Ballerup, Brøndby, Gentofte, Gladsaxe,Glostrup, Herlev, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Lyngby-Taarbæk,Rødovre, Vallensbæk

NORDSJÆLLAND: Allerød, Egedal, Fredensborg,Frederikssund, Furesø, Gribskov, Halsnæs, Helsingør, Hillerød,Hørsholm, Rudersdal

ØSTSJÆLLAND: Greve, Køge, Lejre, Roskilde,Solrød 

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Jeg kan være i tvivl, om alle kommuner kan nå at have et testapparat klar til mandag, men den lavpraktiske logistik skal vi nok klare", sagde formand for Skolelderforeningen 'Claus Hjortdal tidligere i dag til folkeskolen.dk

Læs mere

Pressemeddelelse fra Justitsministeriet

Powered by Labrador CMS