Gordon Ørskov Madsen mener, at politikerne har lukket øjnene for skolernes problemer efter genåbningen.
Gordon Ørskov Madsen mener, at politikerne har lukket øjnene for skolernes problemer efter genåbningen.

DLF’s formand: Det bliver ikke normalt fra i dag - og heller ikke de næste uger

Det kan godt være, at skolerne i dag må åbne uden restriktioner. Men undervisningen kan ikke blive normal – og det bliver den ikke de næste uger, siger DLF’s formand. Han venter stadig på en afklaring, om aflyste og online-timer skal erstattes.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Fra i dag gælder der ikke længere restriktioner for skolerne. Men det er ikke ensbetydende med, at skolehverdagen fra i dag ser normal ud igen, lyder det fra formand for Danmarks Lærerforening Gordon Ørskov Madsen. 

"Nogle skoler står i en voldsom smittebølge nu, og andre får den om et øjeblik. Der er stadig mange sygemeldinger blandt lærere og elever ude på skolerne, så det er ikke normalt derude, og det bliver ikke normalt de næste uger", siger lærernes formand.

"Det kan godt være, at man siger, at omikron ikke er så farlig og ikke er en samfundsskadelig sygdom, men lige nu fungerer det ikke ret godt på mange skoler, hvor de står i aflyst undervisning, eller hvor én lærer skal holde øje med flere klasser samtidig", lyder det videre fra Gordon Ørskov Madsen.

Powered by Labrador CMS