Debat

Sæt dit X på Pia Jessen

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Pia Jessen er en dedikeret, ansvarsfuld og fagpolitisk kompetent kandidat til en plads i Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse.

Pia har med sin store interesse i folkeskolen vist sine kompetencer på mange scener. Hun har været medskriver på Fælles Mål og fungeret som sparringpartner i forbindelse med udarbejdelse af sprogtest for Undervisningsministeriet. Pia har skrevet artikler, holdt faglige oplæg og kurser samt bidraget til diverse rapporter om skolestart og har deltaget i Altingets netværksgruppe for børn og unge.

Siden 2007 har Pia været formand for Børnehaveklasseforeningen, hvor hun ud over det almindelige foreningsarbejde arrangerer årlige skolestartskonferencer med relevante oplæg for 110 aktive undervisere i indskolingen.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Læs folkeskolen.dk's debatregler

Lokalt er Pia Jessen tillidsrepræsentant og kredsstyrelsesmedlem i Varde Lærerkreds. Varde Lærerkreds sender Pia til valg med de bedste anbefalinger og beskriver Pia som et positivt og konstruktivt bidragende kredsstyrelsesmedlem, der i alle sammenhænge formår at stå fast på solidariske løsninger til gavn for alle medlemmer, deres trivsel og arbejdsmiljø. Pia har siden 2007 været kongresdelegeret i Danmarks Lærerforening.