Debat

En mulig indrømmelse fra DLF?

Er dagens propaganda mail i virkeligheden en utilsigtet tilståelse?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

DLF’s propaganda fortsætter - i et forsøg på at legitimere den helt urimelige beslutning om at arbejdsløse medlemmer ikke må afgive deres stemme, henviser DLF til en paragraf der bemyndiger hovedbestyrelsen til at bestemme hvem der må afgive stemme....! Det er der jo i sig selv intet indvende til, men men men.... når man så ser tidspunktet hvor man har taget beslutningen... nemlig april og sammenholder det med påstanden om at man stoppede forhandlingerne inden sommerferien, som så viste sig at være urigtigt - begynder man at Få et indtryk en taktisk beslutning - Eller en utiltænkt tilståelse....!

Tænk over det!

Man fjerner arbejdsløse medlemmers stemmeret.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Man erklærer forhandlingspause inden sommerferien.

Man forhandler (højst sandsynligt) videre henover ferien - eller også har man allerede lavet aftalen inden ferien og urigtigt oplyst at den ikke var på plads.

Herefter sørger man for at knægte modstandernes ytringer mest muligt.

Man haster en afstemning igennem (til trods for at der er lang tid til aftalens ikrafttræden) 

Ved at haste afstemning igennem, sikrer man at afstemning er overstået på et tidspunkt hvor antallet af arbejdsløse ofte er højt.

Jeg kan tage fejl .... men hvis jeg gør det DLF - så er dette opslag om ikke andet et udtryk for min og mange andre medlemmers DYBE mistro til at har vores daglige arbejdslivs for øje når i laver aftaler ... det er efter min mening en problemstilling i burde tage yderst seriøst, men som desværre oplever at i ikke gør🙁