Debat

Hvorfor blev sagen mod staten ikke rejst inden forældelsesfristens udløb?

Landsretten nægtede 25/1 DLF adgang til at rejse sag mod staten for aftalt spil i forbindelse med folkeskolekonflikten i 2013. Men hvorfor blev sagen ikke rejst inden forældelsesfristens udløb?

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Landsretten afviste 25/2, at DLF kan køre en sag mod den danske stat for lærernes tab af den fri forhandlingsret i 2013, idet sagen først blev rejst efter forældelsesfristen på tre år. Da der sikkert er andre end mig, der ikke har tilstrækkelig indsigt i historikken i denne sag, vil jeg bede DLF redegøre for, hvorfor foreningen ikke rejste sagen inden udløbet af forældelsesfristen på tre år.

Havde man glemt forældelsesfristen?

Havde man oprindeligt ikke noget ønske om at rejse sagen, men ombestemte sig? Hvad forårsagede i så fald denne kovending?

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Mener DLF, at man kan vinde sagen, hvis den kommer for, uden at have granitfast dokumentation for, at der var tale om aftalt spil?

Ligger DLF inde med en sådan dokumentation?