Debat

SF TOP INDRØMMER AT STÅ BAG KL´S KONFRONTATIONSKURS MOD LÆRERNE

De to førende SF ´ere i KL s bestyrelse, Jane Findahl og Mette Touborg, indrømmer nu at stå bag KL s konfrontationskurs mod lærerne - efter aftale med SF s ledelse !

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

1.SF synes at spille dobbeltspil i lærerkonflikten. Mens partiets ordfører i Folketinget Pernille Vigsø Bagge har udtrykt, at SF ikke bare vil bakke op om KL s krav, vedgår den førende SF´er i KL s bestyrelse, Jane Findahl i Politiken 22.03.13 "at vi har alle 3 SF´ere været med til at lægge lockout-linjen i KL s bestyrelse".

Mens et flertalt af SF´s almindelige byrådsmedlemmer er imod KL s konfrontationslinje, er SF på topplan i KL altså en aktiv del af planen om at knægte lærerne. Det gælder også partiets næstformand, Mette Touborg.

På gruppemødet for SF kommunalpolitikere ved KL s kommunalpolitiske topmøde tog man dog ikke noget opgør med de tre topSF´ere.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

2. Når partiets næstformand er med til at føre denne linje, siger det sig selv, at partiledelsen som sådan er orienteret og indforstået.

Hvilket Jane Findahl også lige ud har vedkendt sig med en anden udtalelse: "SF's KL repræsentanter har ikke siddet i vores eget rum og fundet på, at vi ville arbejde for en ændret arbejdstidsaftale med lærerne. Det er selvfølgelig noget vi har aftalt med SF's ledelse".

3. Dette harmonerer også med Holger K. s udtalelse om, at SF er parat til "at tage ansvaret på sig for et lovindgreb" i konflikten.

Et lovindgreb, som ikke kan få andet indhold end at ophøje KL s krav til lov, fordi det er det som regeringstoppen med Corydon i spidsen længe har planlagt.

MED ANDRE ORD: SF SOM PARTI STÅR BAG KL S KONFRONTATIONSKURS MOD LÆRERNE OG ER EN AKTIV DEL AF PLANEN OM AT KNÆGTE LÆRERNE.

OG ALLE SYMPATITILKENDEGIVELSER FRA SF OG SF - FOLKETINGSMEDLEMMER FOR "EN FORHANDLINGSLØSNING" OG OM, AT ET LOVINDGREB IKKE BARE SKAL OPHØJE KL´S KRAV TIL LOV, ER RENT HYJKLÉRI OG SPIL FOR GALLERIET.

Henrik Herløv Lund,ikke parttilknyttet

Powered by Labrador CMS