De mange mønter beløb sig til næsten 3000 kr. til Giro 413

Kongressen til Ballerup og Randers: ’Bare, bare ta’ det roligt’

På kongressens sidste dag gik formandens stribede sokker salen rundt for at skaffe penge til radiolytternes ønskeprogram Giro 413, der ønskeligt til gengæld sender de frustrerede lærere i Ballerup og Randers en opmuntrende hilsen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Håndører og et par enkelte euro blev til knap 3000 kroner, da formand for Rødovre Lærerkreds Anders Liltorp opfordrede kongressens delegerede til at stoppe sokkerne med småpenge.

I et brev til P4's legendariske søndagsprogram Giro 413 vil Anders Liltorp på mandag opfordre radioværten til at sende kongressens bedste og varmeste hilsner til Randers og Ballerup med musikønsket og ordene: "Bare, bare tag det roligt - og giv jer god tid".

"Bare, bare tag det roligt" var oprindeligt sangkvartettens Four Jacks hit. Four Jacks havde deres første offentlige optræden på tv i 1957.

Lærerne i Ballerup og Randers behøver imidlertid ikke være bange for at gå glip af den støttehilsen, der venter dem, da alle Giro 413's programmer lagres på dr.dk/P4.

Giro 413 deler årligt deres indsamlede kroner til velgørende formål af enhver størrelse.