'KL har på der sidste meldt ud, at man gerne vil lave en aftale, men man har været uenige om indholdet. Nu nedsætter man en kommission, hvor man gerne vil gå sammen om at finde en aftale på landsplan. Indtil da vil jeg gerne melde klart ud, at vi gerne vil en arbejdstidsaftale i Fredericia', siger borgmester i Fredericia Jacob Bjerregaard.
"KL har på der sidste meldt ud, at man gerne vil lave en aftale, men man har været uenige om indholdet. Nu nedsætter man en kommission, hvor man gerne vil gå sammen om at finde en aftale på landsplan. Indtil da vil jeg gerne melde klart ud, at vi gerne vil en arbejdstidsaftale i Fredericia", siger borgmester i Fredericia Jacob Bjerregaard.

Fredericia-borgmester vil nu tale arbejdstidsaftale

I Fredericia har lærerkreds og kommune et godt samarbejde med et aftalt forståelsespapir om lærernes arbejdstid. Det nye overenskomstforlig er medvirkende til, at borgmesteren nu er endnu mere opsat på at indgå en egentlig lokal arbejdstidsaftale.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Jeg er tilhænger af at få lavet en arbejdstidsaftale. Vi har kaldt den, vi har for en forståelsesaftale, men elementerne har karakter af at være en fælles arbejdstidsaftale. Nu sætter vi os ned sammen og finder ud af, hvordan det skal justeres, og så ender det nok med, at vi får en lokal arbejdstidsaftale", siger den socialdemokratiske borgmester i Fredericia Jacob Bjerregaard.  

Han anbefaler medlemmerne at stemme ja til overenskomstforliget.

"Vi har valgt at anbefale et tøvende ja - for vi har stadig en skuffelse og frustration over, at det ikke lykkedes at få en arbejdstidsaftale på det centrale bord, men vi anbefaler et ja, for det er det bedste i den givne situation. Vores forhandlere har opnået det bedst mulige", siger han.

Powered by Labrador CMS