Debat

Fantastisk

Ny afstemning viser 'markant tilslutning'... Hovedstyrelsen har intet at bekymre sig om; man har sejret ad helvede til

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Der er behov for skarpere og mere dybdeborende svar på lærernes problemer mht. forberedelsestid, undervisningstimetal og øvrige opgaver.

DLF synes i dag at være ude af stand til at identificere og analysere problemerne.

Jeg tror, at mange lærere drømmer om en fagforening, der faktisk kæmper for medlemmerne - og tænker på alternativer, fx også om pengene til den nuværende (siden 2013) linje overhovedet er det værd.

Den menige lærer har for travlt i hverdagen til at engagere sig. Skoler/kommuner dyrker del og hersk-strategien. Den øvrige befolkning i deres faggrupper har (også selv) travlt.

Politikerne er ligeglade, medmindre der er stemmer i at bræge en gang imellem, så lærerne kan føle sig 'hørt'.

Og - fagbevægelsen, den enhed, som alene skulle kæmpe for dén sag, er selvtilfredse, uambitiøse og konfliktsky.

Fagbevægelser skal ikke appellere til arbejdsgivernes moralske kompas og rimelighed, de skal lammetæve sig til ordentlige forhold!

Medmindre man repræsenterer lærerne naturligvis. Så opfører man sig høfligt og korrekt!

Thank you, DLF.

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Powered by Labrador CMS