Anders Bondo med Lærerkommissionens rapport i en videohilsen til medlemmerne - se videoen nedenfor.

Bondo: Fokus på forberedelsestiden

Lærerne har for lidt forberedelsestid, og alt for ofte forsvinder den afsatte tid til andre opgaver. Det er noget af det, Lærerkommissionen lægger vægt på, at en ny arbejdstidsaftale skal løse, fremhæver Anders Bondo i en videokommentar.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Her er kommissionens anbefalinger til en ny arbejdstidsaftale 

Lærerkommissionens rapport er en god analyse af situationen i folkeskolen, fremhæver Anders Bondo og er overvist om, at lærerne vil kunne genkende deres hverdag i rapporten (se link under artiklen). Rapporten fortæller om en folkeskole, hvor foreredlesetiden alt for ofte forsvinder. 

"Det er en af de ting, som kommissionen siger til os, at vi skal finde en løsning på. Og så opfordrer kommissionen til, at vi prøver at tænke nyt", fremhæver Anders Bondo i nedenstående hilsen til Lærerforeningens medlemmer.

I morgen tirsdag præsenterer han selv og kommissionsformand Per B. Christensen anbefalingerne for tillidsrepræsentanter fra hele Danmark på et stormøde i Odense. Den 5. februar er der ekstraordinær kongres i Lærerforeningen, og derefter skal KL og Lærernes Centralorganisation i gang med at forhandle en ny arbejdstidsaftale.

 

Se pressemødet: Her er fem punkter, en arbejdstidsaftale skal adressere