"Foreningens styrke er lærerne. Hvis vi ikke føler os repræsenteret, så kommer vi og banker på", siger Pia Henriksen.

Pia Henriksen trækker sig fra formandsvalg

Lærer Pia Henriksen har fået en hjernerystelse, og helbredet er forværret de sidste par dage. Derfor trækker hun nu sit kandidatur til posten som formand for Danmarks Lærerforening.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Morten Refskov fik flest stemmer i DLF's hovedstyrelse 

Lærer, kredsstyrelsesmedlem i Albertslund og uddannet meningsdanner Pia Henriksen stillede op for at give stemme til de lærere, som ikke føler sig repræsenteret i DLF's politiske top.

Hun ærgrer sig over, at hun nu ikke får mulighed for at være den stemme i formandsvalget.

"Min helbredsmæssige tilstand er desværre forværret, så nu trækker jeg stikket i tide", skriver hun i en besked til folkeskolen.dk

"Jeg er naturligvis ærgerlig over ikke at kunne fuldføre missionen, men jeg går ikke grædende i seng, for jeg har jo aldrig været i nærheden af at ende som formand, og jeg tror, at jeg, som lærer på gulvet, har fået sendt en tilpas forstyrrelse ind i organisationen. Det er jeg egentlig godt tilfreds med. Foreningens styrke er lærerne. Hvis vi ikke føler os repræsenteret, så kommer vi og banker på". 

Hjernerystelse kan spænde ben for formandskandidat