Debat

Bliver lærerne overhovedet hørt?

-Pernille Rosenkrantz-Teil fortalte i dag, at man er i dialog med lærerne om prøveafholdelsen og undervisningen. Samtidig ligger faggrupperne døde hen.

Publiceret Senest opdateret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Hvordan kan Pernille Rosenkrantz i dag melde ud, at man er i dialog med lærerne, mens de faggrupper man har nedsat for at være i tæt dialog med lærerne ligger døde hen.

For snart længe siden nedsatte DLF i samarbejde med UVM faggrupper i de enkelte fag, hvis formål er at skabe et tættere samarbejde mellem lærerne og UVM. Samtidig skal vi bl.a. vejlede og rådgive UVM ift. både undervisning og prøver. 

Vi har i grupperne en masse at give og en stor lyst til at biddrage. Men vi hører intet. I hvert fald ikke i danskgruppen. Til gengæld aflyser man vores møder, og forholder sig i øvrig tavse i forhold til os. 

Vær med i samtalen

Klik her for at indsende dit indlæg til folkeskolen.dk - medsend gerne et portrætfoto, som kan bringes sammen med indlægget

Man kan som medlem af faggruppen i dansk kun undre sig over, hvem det er Pernille Rosenkrantz er i kontakt med, og hvorfor man vælger ikke at benytter de grupper man i samarbejde med DLF selv har oprettet.

Vi vil så gerne hjælpe og vil vil så gerne biddrage. Det er derfor vi er der. 

Brug os Pernille!