Aarhuslærerne varmede op på Tangkrogen før gåtur og løb
Aarhuslærerne varmede op på Tangkrogen før gåtur og løb

Lærerne holder sig i form for folkeskolen

Aarhus-lærerne mødtes i dag til opvarmning, motionløb og gåtur i den friske luft på Tangkrogen for at styrke sammenholdet og humøret her under lockouten. Op mod 2000 var mødt op.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

"Vi vil holde os i form for folkeskolen, og vi ved, at det er kvaliteten, der vinder i det lange løb", fortæller lærer og initiativtager til motionen Mette Heegaard, der også er styrelsesmedlem i Aarhus Lærerforening. Hun står sammen med lærer Jesper Hejndorf  bag arrangementet. "Det her gør vi for os selv. Vi løber ikke med flag og bannere. Vi har været ude og fortælle omverden om vores situation. I dag gælder det os selv, det er der også brug for". De mange sportsklædte lærere varmede godt op med dans og små hop på stedet, før de gik eller løb afsted på de syv kilometers motionsløb eller fem kilometers gåtur i Marselisborgskovene. Da initiativtagerne mødte op tidligt for at tage imod de mange lærere, dukkede der en pige op med en masse hjemmebagte småkager. Hun ville gerne støtte lærerne med lidt sødt.

Powered by Labrador CMS