DLF-kongres '19
7   4

»Vi er nødt til at komme videre«

Rikke Harboe Jensen, delegeret og formand for Favrskov Lærerforening

»Jeg tænker umiddelbart, at det er dejligt at høre en minister, der vel nærmest officielt undskylder for, hvad der skete i 2013 - og som også siger, at hun er klar over, at en undskyldning ikke er nok, for der skal handling til«.

Men det lader til, at nogle af dine lærerkolleger stadig ikke er tilfredse?

Artiklen fortsætter under banneret

»Jo, men vi er nødt til at komme videre. Vi har jo også en folkeskole, der skal drives, og vi kan ikke drive god folkeskole, hvis vi bliver ved med at være sure. Jeg ved ikke, om man ligefrem skal tilgive, men vi skal i hvert fald videre. Så jeg var glad for budskabet fra ministeren. Nu har hun sagt, at hun vil sætte handling bag ordene, og det glæder jeg mig til at følge. Jeg er også helt enig med hende i, at det er inklusionsområdet, der presser allermest, både i kommunerne og ude i klasselokalerne. Det er meget vigtigt at få gjort noget ved - og det er godt fanget af hende.

I det hele taget tror jeg på, at vi kan få et godt samarbejde op at stå. Ministeren rækker hånden ud til samarbejde, og Lærerforeningen rækker hånden ud - så jeg tror, vi kan komme rigtig langt. Jeg er fortrøstningsfuld«.

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ