Næstformandsvalg (DLF)
0   94

Morten Refskov: Jeg vender tilbage

Morten Refskov måtte se sig slået af Dorte Lange i valget til næstformand for Danmarks Lærerforening de næste fire år. Han lover dog, det ikke var sidste gang, han stillede op.

Det var en tydeligt skuffet Morten Refskov, der talte til Danmarks Lærerforenings kongres, efter resultatet af næstformandsvalget var blevet læst op. Dorte Lange blev genvalgt med 163 stemmer mod Refskovs 130.

Den slagne kandidat startede med at takke Dorte Lange for en god valgkamp og udtrykke respekt for kongressens beslutning.

Artiklen fortsætter under banneret

"Der er ingen tvivl om, at jeg havde ønsket et andet resultat og troede på, at det ville være bedre for foreningen. Men flertallet bestemmer. Det jeg jeg respekt for", lød det fra Morten Refskov, der derefter slog fast, at det ikke blev hans sidste valgkamp i DLF-regi.

"Andre har før mig kandideret og tabt et valg for så at stille op igen på et senere tidspunkt. Det kan jeg godt love heroppefra vil ske igen", sagde han, inden han bekendtgjorde, at han genopstiller til Danmarks Lærerforenings hovedstyrelse.

"Vi må have samlet op på den splittelse, der er kommet som følge af valgkampen. Det vil jeg tage min del af ansvaret for. Tak til alle for engagementet og alle dem, der valgte at stemme på mig".


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ