Lærer til lærer
0   16

Gratis inspirationskatalog til faget billedkunst

Gratis inspirationskatalog fyldt med UV-forløb til billedkunstundervisningen til deling.

Danmarks billedkunstlærere Kreds 11 Østsjælland - fra fjord til bælt (Roskilde fjord - Køge bugt) har traditionen tro afholdt deres årlige inspirationskursus, hvor kursisterne får idéer til den løbende årsplan. I den forbindelse blev der igen udgivet et lækkert inspirationskatalog fyldt med spændende og varierede UV-forløb. 

Hver kursist modtog i forbindelse med kurset inspirationskataloget, med de 16 forskellige undervisningsforløb, lige til at sætte ind i årsplanen.

De 16 forløb, i år, er bl.a. dialogbaseret oplæg om når kunsten og folket støder sammen, fotohistorier, rumlig- og skulpturelkunst, gelliart tryk, maleri og akvarel lag på lag, samt UV-forløb til FNs verdensmål nr. 14 - Livet i havet. 

Artiklen fortsætter under banneret

UV-forløbene er bygget op om, at eleverne skal bruge fantasien, være innovative og udtrykke deres følelser, derudover har forløbene målbeskrivelse, alt efter hvad man, som underviser, vil have at eleverne skal lære og have ud af undervisningen.

På kurset var der mulighed for at arbejde i workshops, og afprøve udvalgte ideer.

Da kurset igen var “hands on”, - målrettet vores primære praksis, som er undervisning af skoleelever, var det igen i år muligt for kursister at medbringe egne børn i skolealderen, så de også kunne afprøve UV-forløbende.

I kredsbestyrelsen har vi besluttet at inspirationskataloget, efter afholdt kursus, er gratis tilgængeligt på nettet: www.danmarksbilledkunstlaerere.dk/wp-content/uploads/2019/09/Inspirationskatalog-2019.pdf

Med venlig hilsen

Danmarks Billedkunstlærere Kreds 11

www.danmarksbilledkunstlaerere.dk/kredsene/kreds-11

Kontakt til Kreds 11s bestyrelse her: www.danmarksbilledkunstlaerere.dk/kredsene/kreds-11/kontakt_kredsbestyrelsen/

 

Se desuden 2017 og 2018 inspirationskataloger her:

www.danmarksbilledkunstlaerere.dk/kredsene/kreds-11/kursuskalender/

 


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Billedkunstnetværket er for alle, der underviser i eller interesserer sig for faget. I samarbejde med foreningen Danmarks billedkunstlærere.

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
1.772 andre er allerede tilmeldt