Vold/trusler
0   10

Foreninger for ADHD og autisme ser frem til samråd om vold i skolen

Børn med diagnoser, som slår klassekammerater, er resultatet af en folkeskole, som er gået i forfald, alt imens politikere har set passivt til. Det mener ADHD-foreningen og Landsforeningen Autisme. Begge foreninger ser frem til at følge det samråd om vold i skolen, som undervisningsminister Merete Riisager (LA) er indkaldt til. De ser samrådet som en mulighed for at få politikere til at handle og skabe en samlet strategi for, hvordan børn med diagnoser og børn uden diagnoser sammen kan få en bedre skolegang. ”Vi har svigtet big time. Vi taler om inklusion, som om det er noget nyt, men inklusionen er altså syv år gammel, og den fungerer stadig ikke. Jeg savner nogen, som tager politisk ansvar”, siger direktør i ADHD-foreningen Camilla Lydiksen til Berlingske.

 

 

Artiklen fortsætter under banneret


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
2.077 andre er allerede tilmeldt