Specialundervisning
2   7

Randers udsætter beslutning om at flytte rundt på specialelever

Skole- og uddannelsesudvalget i Randers skulle i går se på to forslag til, hvordan kommunens specialklasser skal organiseres. Den ene går på at flytte eleverne til fem nye centre rundt i kommunen. Den anden mulighed er at inkludere dem i den almene folkeskole. Ifølge kommunen er målet at spare på taxikørsel, men flere familier frygter, at deres børn vil blive ramt på deres hverdag og ikke få god nok undervisning. Det lader til, at forældrene er blevet hørt. ”Et enigt udvalg har valgt at udsætte hele sagen. Det har vi gjort efter mange lange og grundige drøftelser af, hvilken betydning det egentlig har for de her børn, siger Charlotte Broman Mølbæk fra SF til Tv2 Østjylland. Udvalget har bedt forvaltningen om at komme med et alternativt forslag.


Kommentarer

Man skal være registreret bruger for at skrive kommentarer på folkeskolen.dk. Som registreret bruger får du også mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve m.m.

OPRET PROFIL
{{ comment.author.name }} {{ '(' + comment.author.jobTitle + ')' }}
{{ comment.likeCount }}

{{ comment.title }}

Gem Annuler
Gemmer, vent venligst...
Klag
Kommentaren er slettet

MERE OM EMNET

Når du er logget ind, kan du vælge de emner du ønsker at abonnere på, og få nyt direkte på email. Login

LÆS OGSÅ

Specialpædagogiknetværket er for alle, der interesserer sig for eller arbejder med undervisning af børn og voksne med særlige behov. I samarbejde med Tidsskriftet specialpædagogik

Læs mere om de faglige netværk
Nu får du et nyhedsbrev (inkl. fagrelevante annoncer) fra netværket. Du kan ændre dine valg af nyhedsbreve på din profilside.
9.394 andre er allerede tilmeldt