Søren Olufsen har været ansat i Danmarks Lærerforening siden 2014.

Venstre henter pressechef i Danmarks Lærerforening

Danmarks Lærerforenings nuværende pressechef Søren Olufsen bliver per medio september ny pressechef i Venstre. Han forlader DLF efter at have været en del af DLF's kommunikations- og analyseafdeling i fire år - de sidste år som pressechef og daglig leder.

Publiceret

Bemærk

Denne artikel er flyttet fra en tidligere version af folkeskolen.dk, og det kan medføre nogle mangler i bl.a. layout, billeder og billedbeskæring, ligesom det desværre ikke har været teknisk muligt at overføre eventuelle kommentarer under artiklen.

Søren Olufsen er 40 år og uddannet journalist fra Syddansk Universitet og har blandt andet arbejdet som politisk reporter for DR Nyheder og stået for presserådgivning i Dansk Sygeplejeråd, FOA og Danmarks Lærerforening. Nu skifter han fagbevægelsen ud med et parti.

Han har været med i pressearbejdet i forbindelse med to overenskomster i Danmarks Lærerforening. Han føler sig derfor godt rustet til en kommende valgkamp for Venstre frem mod næste folketingsvalg.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af Venstres engagerede hold, møde nye kolleger på Christiansborg og komme i fuld gang med arbejdet. Det er et privilegium at få mulighed for at være med til at inspirere og løfte kommunikationen for så vigtigt og ambitiøst et parti som Venstre. Og jeg ser frem til i samarbejde med partiets dygtige politikere og den samlede organisation at få vist de mange resultater, initiativer og visioner, som Venstre skaber," siger Søren Olufsen i en pressemeddelelse, som Venstre har sendt ud.

I foråret forlod afdelingschef for både Forhandlingsafdeling og Kommunikation & Analyse i Danmarks Lærerforening Jenny Bøving Arendt Danmarks Lærerforening for at blive direktør for foreningen Danske Gymnasier. Søren Olufsen har i mellemtiden været konstitueret afdelingschef i Kommunikation & Analyse.

DLF-chef bliver direktør i Danske Gymnasier 

Danmarks Lærerforening søger lige nu efter en ny kommunikations- og analysechef. Stillingen ønskes besat den 1. oktober eller hurtigst muligt derefter.

Søren Olufsen begynder hos Venstre 14. september. DLF's chef for uddannelsespolitik Jesper Støier konstitueres som chef for Kommunikation - og Analyseafdelingen indtil en ny chef tiltræder.